Billedgalleri

Efterskole i Jylland


Efterskoler i Jylland - Brejninggaard er blandt de bedste!

Hvis du er på udkig efter efterskoler i Jylland eller nærmere betegnet vestjylland, kan det betale sig at læse mere om vores dejlige efterskole. Beliggende i Spjald lidt uden for Holstebro, er der ikke langt til byer som Ringkøbing, Herning, Skjern og Silkeborg. Den centrale placering i Jylland og vestjylland gør, at det er overskueligt at køre til og fra vores efterskole, hvis du kommer fra Holstebro, Herning, Ringkøbing, Silkeborg eller andre omkringliggende byer. 
 
Brejninggaard er beliggende smukt i naturskønne omgivelser. Efterskolen blev grundlagt tilbage i 1942, hvor man dengang vægtede gymnsastik meget højt. På trods af efterskolens mange år på bagen, har vi formået at udvikle os og idag fremstå som en moderne og tidssvarende efterskole i Jylland. Vi har 6 forskellige linier, som vi fokuserer på. Det er gymnastik, idræt, sang og musik, det kreative, træ/metal og naturligvis det boglige. Denne sammensætning gør, at vores efterskole er meget fleksibel og kan tilbyde noget for stort set alle uanset interesserer og fremtidige karrieremæssige ønsker. 
 
Der er et godt social fællesskab på Brejninggaard Efterskole. Hver morgen starter med fælles morgensang og gennem undervisningen og aktiviteter dagen igennem, er der altid et positivt og konstruktivt sammenhold. Hvis du vil have et lille indblik i vores aktiviteter på efterskolen, kan du besøge vores Facebook-profil på www.facebook.com/brejninggaard og 'synes godt om'. Her kan man se billeder og uddrag af hverdagen på Brejninggaard Efterskole og se hvordan eleverne både knokler og hygger sig i på vores efterskole i Jylland. 
 
Vi håber du vil tage et kig rundt på vores sider, som du kan navigere i mellem via menuen i venstre side. Du er altid velkommen til at ringe til os på 9738 1644, hvis du vil vide mere, eller du kan sende os en mail på mail@brejninggaard.dk. 
BE CAMP 2014
Meld dig ind - tag springet
Meld dig ind - tag springet
Glæd dig til fællesskab og sammenhold:
Ledige pladser i 2015/16.
Brejninggaard Efterskole
Læs mere