Book en opvisning - klik her!

Kom til Efterskolernes Aften på Brejninggaard!

Onsdag den 10. januar kl. 18-21, åbner vi igen borgporten til en herlig Efterskolernes Aften på Brejninggaard Efterskole!

Efterskolernes Aften på Brejninggaard er en perfekt dag at besøge os på, for her handler alt nemlig om, at du skal have mulighed for at se, lytte, mærke, dufte og smage, hvem vi er, og hvad vi er for en skole.

Er du opvisnings-nysgerrig?!
Denne aften er absolut sidste chance du har for at opleve små sneak peaks fra elevholdets kommende forårsopvisning. Det bliver et vanvittigt gymnastisk brag - glæd dig!

Glæd dig til
EN MASSE GYMNASTIK (tumbling, TeamGym, Opvisningsgymnastik, rytmisk gymnastik, dans og GrandPrix) OG fede rytmer i musiklokalet, produktudvikling og innovation i MakerSpace, design i krea-værkstederne, vilde fodboldspillere i hallen. Det bliver en fantastisk aften på Brejninggaard!

Præsentation af efterskolen v. forstanderen
Kl. ca 19.30 vil vores forstander Kristian Grell fortælle om livet på Brejninggaard. Det kommer til at foregå i foredragssalen.

OBS: Fra skoleåret 2018/19 lancerer vi seks nye 10. klasser med hvert deres interesse-fokus:

  • TeamGym
  • Tumbling
  • Innovation, værksted & Design
  • Rytme & Dans
  • Fodbold
  • 10. Graduate

Hør meget mere på Efterskolernes Aften - eller læs mere her!

Open Gym
På denne aften holder vi også OpenGym - åbent springcenter for alle fra klokken 18.30 til 20.45, og når du er færdig med at springe, er der også nybagte kanelsnegle og varm kakao i spisesalen til jer!

Vi glæder os til at møde dig, vise dig vores skole, snakke med dig - og lade dig mærke den unikke stemning, energi og ambitiøsitet der kendetegner Brejninggaard Efterskole.

Vidste du i øvrigt, at vi altid har åbent for rundvisninger på søndage kl. 12.00?  - bare ring til Anita på kontoret på 97 38 16 44.

Vi elsker at have gæster :)

Brejninggaard Efterskole · Brejninggaardsvej 12 · 6971 Spjald

Tlf.: 9738 1644 · E-mail: mail(at)brejninggaard.dk

Webdesign: marginal.dk

Baggrunde

Brejninggaard Efterskole efteråret 2017