Book en opvisning - klik her!

10. klasse på Brejninggaard Efterskole - starten på din fremtid

INDEN DU LÆSER VIDERE SÅ SE HER! - VI LAVER 6 NYE LINJE-KLASSER I 10. LÆS MERE HER!

 

Samfundet spørger gerne; "er 10. klasse nu også nødvendig?" - og hvad skal man så svare? Hos os er svaret entydigt "Ja, for det er afsættet for dig, der vil endnu mere!"

På Brejninggaard Efterskole går vi op i dig og din fremtid! Derfor siger vi, at 10. klasse hos os ikke afslutter ni år i grundskolen, men det er starten på et nyt kapitel i dit uddannelsesliv.

Vi kombinerer gennem skoleåret målrettet boglig undervisning med en projektlederuddannelse i samarbejde med Århus Universitet, så du er fagligt og personligt rustet til at opfylde dine drømme om fremtiden. 

Du vil i vores fagperioder gennem foråret blive undervist i de fag, du skal have på din ungdomsuddannelse! Undervisningen og fagtilbuddene er målrettet dig og din ungdomsuddannelse - både når det gælder emner og niveau!

I GymCulture åbner vi verden, forståelsen og respekten for denne! Du er med helt inde i maskinrummet, når vi sammensætter årets 10. klasse GymCultures rejseopvisning. Du er med til planlægning af rejsen, og gennem fordybelse og indsigt i det land, som vi skal besøge, skaber vi et mellemfolkeligt kulturmøde, der knytter os mennesker tættere sammen.

Ud over dette har du gennem hele foråret mindst tre timers ekstra gymnastik, der bygger op til vores GymCulture-rejse til udlandet i foråret!

Er du klar til at arbejde i et tæt fagligt fællesskab med dine medstuderende? Vil du opleve et ambitiøst fagligt miljø? Er 10. klasse ikke en slapper for dig, men et år hvor du vil udvikle dig fagligt og menneskeligt? Så er Brejninggaard den rigtige efterskole for dig!

Fremtidens 10. klasse

På Brejninggaard Efterskole ser vi 10. klasse som begyndelsen på de studerendes ungdomsuddannelse. Vi lægger vægt på at bygge bro mellem den velkendte grundskole og den kommende ungdomsuddannelse.

At bygge en bro mellem to uddannelsesformer er en særdeles vigtig opgave for begge uddannelser. Vi vil gerne give vore studerende det bedste afsæt til fremtiden og ungdomsuddannelserne vil gerne give de studerende en stærk og kompentent uddannelse.

Opbygningen af 10. klasse på Brejninggaard tager udgangspunkt i at ruste det enkelte menneske fagligt og menneskeligt til fremtiden. Igennem stærk faglig fordybelse, eksamen i optagelsesfagene, Projektlederuddannelse med eksterne samarbejdspartnere, GymCulture og ikke mindst stærke fagperioder med ungdomsuddannelsesfag og niveau søger vi at skabe et sikkert afsæt for vore studerende.

I 2015 er Brejninggaard Efterskoles 10. klassestilbud udtaget af Efterskoleforeningen, sammen med otte andre klasser, til at være "følgeskole" for udvikling af 10. klasse i Danmark med fokus på overgange. Læs mere om projektet her.

For os er den enkelte studerende og vedkommendes fremtid central. Stærk og motiverende studievejledning, faglige ambitioner, spændende og overraskende undervisning og et tæt og trygt undervisningsmiljø med ambitioner - det er Brejninggaard Efterskole

Brejninggaard Efterskole · Brejninggaardsvej 12 · 6971 Spjald

Tlf.: 9738 1644 · E-mail: mail(at)brejninggaard.dk

Webdesign: marginal.dk

Baggrunde

Brejninggaard Efterskole efteråret 2017