Book en opvisning - klik her!

VALGFAG PÅ BREJNINGGAARD

På Brejninggaard dyrker vi masser af gymnastik, og vi bruger mange timer på at blive klogere i klasseværelserne. Derudover er vores hverdag gennemsyret af samværet og sammenholdet mellem både elever og lærere.

Men du skal også have mulighed for at dyrke dine interesser – og her er det DIG, der bestemmer, hvad der skal stå på skemaet. Du har ca. 20 forskellige valgfag at vælge imellem.

Du vælger valgfag 2 gange om året, og på den måde kan du forsætte din fritidsinteresse, mens du går på Brejninggaard - men du kan også kaste dig ud i noget helt nyt! 

Du har mindst ni valgfagstimer om ugen ud over fællesgymnastik, boldturneringer og gymnastikkonkurrencer - og så har du alle aftener og weekender til at give den gas i vores toptunede faciliteter.

Skal dine spring være endnu vildere? Vil du mærke det helt unikke sammenhold på skolens TeamGym-hold? Eller mountainbike med dine kammerater til Adventure-race. Er du til fodbold og holdånd? Er det noget for dig at arbejde med dine ideer i vores innovationsværksted? Eller vil du udleve din store passion for kunst og design?

Valget er dit! Se vores aktuelle valgfag i menuen…

Brejninggaard Efterskole · Brejninggaardsvej 12 · 6971 Spjald

Tlf.: 9738 1644 · E-mail: mail(at)brejninggaard.dk

Webdesign: marginal.dk

Baggrunde

Brejninggaard Efterskole efteråret 2017