Book en opvisning - klik her!

Innovation på efterskole

Er du vild med innovation og gode ideer? Og har du en masse projekter, du gerne vil prøve af, mens du er på efterskole? Så kan vores valgfag Innovation være noget for dig!

Innovation er valgfaget, hvor praktisk og teoretisk innovation mødes. Du bliver en del af et unikt kreativt miljø, hvor det kun er din og dine kammeraters fantasi, der sætter grænser for, hvad der kan laves.

Vores ”innovations-værksted” er et sandt maker space. Og hvad er så det? Et maker space er først og fremmest et stærkt kreativt værkstedsmiljø – et værkstedsmiljø hvor alt er muligt. Et maker space har faciliteter der står åbne for kreative og nysgerrige mennesker. Et forum hvor mennesker med lyst til idegenerering og produktskabelse mødes. Vores innovations-værksted indeholder rammerne for, at ting de lykkes. Det er et værkstedsmiljø i sin allerbredeste forstand med alle de ting et værksted indeholder – og meget meget mere.

På Brejninggaard har du helt unikke muligheder for at kombinere faglig undervisning med håndværk og innovation! Så hvis du nyder at lave gymnastik, bevæge dig, vil styrke dine boglige fag og elsker at være kreativ i værkstedet, er Innovation på Brejninggaard Efterskole et godt valg.

Brejninggaard Efterskole · Brejninggaardsvej 12 · 6971 Spjald

Tlf.: 9738 1644 · E-mail: mail(at)brejninggaard.dk

Webdesign: marginal.dk

Baggrunde

Brejninggaard Efterskole efteråret 2017