Book en opvisning - klik her!

Krea - kunst, skulptur, tegning og kreativitet

Er kreativitet et vigtigt element i dit valg af efterskole?...så bør du se nærmere på Brejninggaard Efterskoles kreative værksteder. Udlev din passion for kunst og design på efterskole!

Vi brænder for at du er kreativ! Vi elsker når du vender tingene på hovedet! Vi imponeres, når du tænker innovativt og genbruger eller gendanner materialer til nye former, funktioner og udtryk!

I valgfaget Krea vil du opleve glæden og udfordringen ved at omsætte egne ideer, fordybe sig i processen og forvandle forskellige materialer til konkrete nye produkter. Du vil kunne arbejde med bla. re-design, keramik, glas, maleri, tegning, stofmaling, syning af tøj og brugsting, filtning, design, grafik, genbrugskunst og meget andet. Det er nemlig din fantasi der skaber krea og design! 

I Krea lærer du forskellige teknikker og arbejdsmetoder samt opøve bevidsthed omkring design, materialer, farve og meget andet.

Du skal turde lege, eksperimentere, frydes, væmmes, provokeres og rykkes, forholde dig..., men det vigtigste er lysten og interessen.

Leder du efter en efterskole, hvor du kan arbejde med din passion for kunst- og design? Så led ikke længere :-)

  • artwork på efterskole
  • design efterskole
  • kunst efterskole
  • design efterskole
  • kunst efterskole

Brejninggaard Efterskole · Brejninggaardsvej 12 · 6971 Spjald

Tlf.: 9738 1644 · E-mail: mail(at)brejninggaard.dk

Webdesign: marginal.dk

Baggrunde

Brejninggaard Efterskole efteråret 2017