Book en opvisning - klik her!

Eksplosive banespring i Power Tumbling

Er du til tempofyldte banespring, hvor energien springer i øjnene på publikum? På Brejninggaard vil vi rigtig gerne udfordre dig i valgfaget Power Tumbling og sætte fokus på dig som banespringer. I powertumbling på Brejninggaard Efterskole arbejder du frem mod at lave otte-springsøvelser på banen, hvilket er, hvad de bedste power tumblere springer til konkurrencer. Du vil med en målrettet indsats, tydeligt kunne mærke stor fremgang og udvikling med dine banespring.

Alle kan være med
Tumbling og banespring på Brejninggaard er både for øvede tumblere - og dig, der kaster dig ud i det for første gang. Vi har elever, der aldrig har prøvet det før og ender med at blive danmarksmestre - sejt!

I oktober 2016 nåede vi vores mål om at være førende i Danmark inden for gymnastik, idet vi modtog vores Skakun Powertumbling-bane. Dermed råder Brejninggaards springcenter over alle redskaber til stærk udvikling af gymnastikken i Danmark!

I PowerTumbling på Brejninggaard møder du nogle af Danmarks mest erfarne PowerTumblere og trænere.
Du trænes bla. af Mikael Nissen, Ralph Jensen, Sune Engholm og Rasmus Skaaning. Så vær klar til max gas på banerne!

Brejninggaard Efterskole deltager i flere Power Tumbling-konkurrencer i løbet af dit skoleår, og vi håber, at du gerne vil med. Sammen med GUB Outrup har vi udviklet et tæt talentudviklingsarbejde. Dette giver dig som Power Tumbler særdeles gode muligheder for nye og spændende træninger sammen med GUB Outrup talent- og elitehold.

Er Powertumbling på efterskole noget for dig? Så kom og vær med!

Brejninggaard Efterskole · Brejninggaardsvej 12 · 6971 Spjald

Tlf.: 9738 1644 · E-mail: mail(at)brejninggaard.dk

Webdesign: marginal.dk

Baggrunde

Brejninggaard Efterskole efteråret 2017